Hei kaikille pitkästä aikaa!! Hengissä ollaan, vaikka blogin päivitysten perusteella voisi päätellä toisin... ;) Nokian vesiongelmastakin me olemme säästyneet ilman vatsan väänteitä eli kaikki on hyvin.

Nyt sitten asiaan. Lupasin viime kirjoituksessani hieman kommentoida Woiman käyttöominaisuusarviointia ja lisätä pari kuvaa eli siitä tulisi nyt tekstiä hieman.

Arvioinnissa ei tullut esille mitään suuria yllätyksiä ja se meni koko lailla niin, kuin olin ajattellutkin. Suurimmat positiiviset yllätykset tuli osiossa, jossa testattiin äänihäiriön vaikutusta koiran toimintaan (saalistamiseen) ja siitä Woima suoriutui hyvin. Eli äänihäiriö ei vaikuttanut sen toimintaan, vaan se eteni hyvin pallon perään.

Negatiivisesti yllätyin osiossa, jossa arviointiin koiran käyttäytymistä pimeässä, jossa ärsykkeenä oli ruoka. Eli Woiman olisi pitänyt edetä pimeässä kellarissa ilman apuja ruokakupille, jota se ei tehnyt. Eikä edennyt kupille, vaikka sain luvan antaa apuja. Eli siinä testissä loppui Woiman toimintakyky ja kuulin vain pimeässä hetkittäistä nuuskuttelua ja läähätystä vuoronperään. Woiman olemuskin oli pimeässä jäykkä ja epävarma.

Arviointi oli kuitenkin mieleenpainuva ja hyödyllinen kokemus (ainakin minulle ja luulenpa, että myös Woimalle. Saihan se yön pimeinä tunteina nuusketella nartun hajuja vastapäisestä häkistä....;) )

Alla on muutama kuva arvioinnista.

1167131.jpg

1167202.jpg