Nyt blogi päivittyykin huimaa vauhtia, kun on niin paljon tapahtumia tuon uuden tulokkaan ansiosta! =)

Weijokin on nyt sitten korkannut jälkiuransa. Eilen tein sille ensimmäisen jäljen joka oli noin huikeat kaksi metriä pitkä. Aluksi Weijo hieman ihmetteli, että mitäs tässä nyt pitäisi tehdä, mutta pian se huomasi löytävänsä ruokaansa nurmikon seasta. Niinpä häntä laskeutui ja poika alkoi keskittymään jäljestykseen. Jäljen päässä oli tietenkin iso kasa samaa ruokaa ja kaikkea sieltä ei saanutkaan syödä, vaan pienokainen hinattiin kesken pois.... =( Tosin autolla oli vielä purkissa lisää ruokaa, joten sinne sitten juostiin ruokailemaan. Alla on kuvia ensimmäisestä jälkirupeamasta. =))

1849742.jpg

1849749.jpg

1849757.jpg

Päästiinhän sitä jäljen päähän....

Tänään tein Weijolle toisen jäljen, joka oli pidempi kuin eilinen eli n. kolmisen metriä ja kuinka uskomattomalta se kuulostaakin, niin poika tiesi jo mistä on kyse. Vauhtia oli tullut rutkasti lisää eiliseen verrattuna! Mun täytyi ihan toppuutella kaveria... Nyt huomasin myös sen, että suurin himo ruokaan sillä on jäljellä, kun on joutunut "taistelemaan" löytääkseen ruokansa. Kotona annan Weijolle ruuan istu-käskyn kautta ja se on kovin innoissaan, mutta ei maltakkaan syödä kovinkaan pitkään, vaan lähtee puuhastelemaan jotain muuta. Jäljestyksen yhteydessä se syö suuremmalla himolla. Alla on taas muutama kuva.

1849763.jpg

1849772.jpg

1849780.jpg

Sitten vielä jäljen päätteeksi Weijo sai kupistakin ruokaa. Pirsakatti vaan, kun kuppikin yritti karata... ;))

No pääsihän tietenkin voikkulikin eli Woima jäljestämään, mutta tällä kertaa Jeren kanssa. Jere tekikin eilen Woimalle elämänsä ensimmäisen jäljen! Siitä se sitten lähti ja tänään uusiksi. Mulla oli hauskaa, kun sain seurata ja neuvoa sivusta. Ihmettelin, kun Woiman jäljestys näytti varsinkin tämän päivän treenissä tiiviiltä ja keskittyneeltä. Kaikki kulmat se meni tarkasti ja ilmaisut oli hyviä! Olin ihan yllättynyt ja tosi tyytyväinen! Tässä on myös Jeren ja Woiman jäljestyskuvia eilisestä treenistä.

1849732.jpg

1849725.jpg

1849926.jpg

Lopuksi vielä kuva Weijon vaalianpunaisesta masusta! =)

1849942.jpg