Heipat taas ja aurinkoiset pääsiäisen toivotukset kaikille!! Tosin piakkoin pääsiäinen on jo ohikin, mutta mukavaa on ollut! =) Kelit ovat olleet aivan mahtavat ja paljon on tullut ulkoiltua. Enkä mää ainaskaan pistä yhtään pahitteeksi tätä pidennettyä viikonloppua! ;)

Tänään oltiin taas kentällä vähän tottistelemassakin ja pikkuhiljaa se Woimakin sieltä taas alkaa vetreytyyn. Seuraaminen oli aikas innokasta ja muutama vasemalle käännöskin oli oikein mallikas! =) Piti jopa vähän laittaa poikaa pakettiin, kun perusasennoissa se alkoi jo haukulla vaatimaan tekemistä. Sen mielestä olisi ilmeisesti pitänyt olla liikkeellä koko ajan, eikä mitään piinavia pysähdyksiä tehtäisi ollenkaan.... murrr.... Oli se sitten lopuksi pallopelinsä ja rapsutuksensa ansainnutkin! On se vaan kiva touhuta tuolla kentällä taas pitkästä aikaa ja nähdä innokkaita koiraharrsatajia! =)

Nyt mulla ei ole laittaa mitään uusia kuvia, kun on aina kamera jäänyt kotio, kun ollaan jossain oltu! Täytyypä taas koittaa muistaa ottaa sekin mukaan, niin saa vähän eloa näihin teksteihin.....

Me ollaan muutes Woiman kanssa aloitettu kevään kunniaksi kunnonkohotuskuuri. Nimittäin mää oon käynyt muutamia kertoja juoksemassa Woiman kanssa.... Tosin vauhti ei ole päätä huimaavaa ja ainaskin näin alkuun se taitaa kasvattaa enemmän ohjaajan, kun koiran kuntoa.... ;)) Toivottavasti kuitenkin jossain vaiheessa siitä on myös enemmän hyötyä Woimallekkin!

Nähdään taas ja kiitokset blogiin tulleista kommenteista!