Heippa kaikille!

Woiman blogi on tosiaan elellyt nyt jonkin moista hiljaiseloa. Mutta nyt asiaan tulee muutos! =) Meidän talvitauko alkaa pikkuhiljaa oleen takanapäin, sillä Pirkanmaan Rottweileryhdistyksen tottistreenit alkavat pyörimään oikein virallisesti viikon päästä sunnuntaina Niihaman palveluskoirakentällä ja siellä me pyrimme sitten aina olemaan paikalla. Olen lupautunut myös vetämään BH/kisaavien tottisryhmää kyseisissä treeneissä. Siinä onkin mukavaa haastetta ja uutta kokemusta erilaisista koirista ja koiranohjaajista. =) Toivottavasti pystyn täyttämään minulle annetun tehtävän. On siinä onneksi apuna myös kokeneempia koiranohjaajia ja kouluttajia!

Tänä viikonloppuna teinkin Woiman kanssa pitkästä aikaa pikkusen tottista seuraamisen merkeissä ja ihan vaan leikittiin ja kieriskeltiin auringon valaisemilla hangilla. Ohjaaja ja koira oli kyllä pikkuisen ruosteessa teknisesti, mutta siitä on hyvä lähtee liikkeelle ja palautella mieliin jo opitut asiat ja alkaa opetteleen uusia. Tarkoitus olisikin, että ensimmäiset treenit olisivat lyhyet ja ytimekkäät ja täynnä vauhtia ja vaarallisia tilanteita eli vietit todellakin kaakkoon ja vasta sitten tehdään varsinaisia liikkeitä! ;) 

Kisojakin olen jo Woimalle katsellut heti alkukesään, jotta saisi oikein konkreettisia tavoitteita ja syyn treenata säännöllisesti. Itse toivoisin, että tänä vuonna saisimme JK1 ja JK2 suoritettua, mutta aika näyttää kuinka tulee käymään..... =)) Nyt siis odottelemme jo innolla kevättä ja lumien sulamista, jotta pääsisimme ajamaan jälkiä.

Lisäilen myöhemin uusia kuvia.

Niin ja kiitokset niille kaikille hulvattomasta seurasta, jotka olivat Kaisan tupareissa!! Oli kiva nähdä pitkästä aikaa! Harmillista, kun meiltä jäi kamera kotio, niin ei ole mitään "ihquja" kuvia lisättäväksi tänne blogiin.... =(  No ehkä muilta löytyy jotain hyviä tilannekuvia.