Heipat kaikille ja oikein ihanaa vuotta 2009!!!! =)

Sitten siirrynkin suoraan Weijon kuulumisiin. Viikko sitten sunnuntaina päätin poiketa Koskenpäällä hakemassa mummolta apua ja turvaa erilaisiin onkhelmiin, koskien lähinnä hallintaa ja kanavointia. (Voiko hallinnassa olla ongelmia jo, vaikka pentu on vasta 6 kk..... huh huh...näköjään voi... ainakin mun kohdalla....)No vähän aikaa Johannan kanssa pohdittuamme oli sotasuunnitelmat valmiina ja eikun koiraa kentälle.... ;)) Johannan jaksoi mun leikitystä katsoa ehkä kaikki 8 sekuntia, jolloin se nappasi Weijon mummon hellään huomaan. Se oli vähän niin kuin "niks ja naks" ja Weijo saatiin kanavoimaan ja kuulolle. No joutu ehkä mummokin vähän poikaa puhutteleen, että ne korvat sieltä päästä löytyi ja turhanpäivänen pullikointi ja uhoominen ainakin väheni, jos ei nyt ihan tyystin kadonnut... ;)) Autolle vein Weijon itse ja se kantoi rättiä korvat lutassa. No sitten autolla saatiin kuitenkin "pieni" konflikti aikaiseksi, kun käskytin pojan autoon ja rätti jäi maahan. Weijo oli siinä vaiheessa itse sitä mieltä, että määhän tuun täältä ja hyökkään ton rätin kippuun!! Tuuppasin Weijon takaisin autoon ja se oli ilmeisesti sille liikaa ja se päätti saada "pienet kilarit"..... Onneksi mummo oli paikalla ja saatiin yhteisvoimin poikaa vähän puhuteltua ja jo muuttui ilme tuonkin riiviön naamalla. Tämän jälkeen Weijo on päättänyt olla vähän paremmin kuulolla.... ;)) Tuskin unohtaa mummoa koskaan.... heh heh =D Seuraavan treenin teinkin itse ja kuinka ollakkaan ohjaajakin oli taas hieman enemmän kartalla ja onnistuin myös itse saamaan Weijon kanavointiin ja kuulolle. =) Kolmannessa treenissä Johanna toimi maalinaisena ja Weijollahan siinä vaiheessa saalisvietti on kaakossa ja näin ollen Johanna huolehti Weijon purusta ja mää tulin alle kanavointiin. Varsin hyviä treenenjä kaikkinensa! Alla on kuvia päivän tapahtumista.

2205049.jpg

2205051.jpg

2205052.jpg

2205054.jpg

2205057.jpg

2205060.jpg

Lopputuloksena onnistunut kanavointi! :)

Seuraavat treenit sovimmekin sitten vuoden vaihteeseen ja samalla päätimme vuotta ottaa vastaan porukalla. Keskiviikko eli uudenvuodenaatto kännyistyikin taas jälleen kerran singstarin voimin hyvässä seurassa ja urheilujuomaa nauttien! :) Ennen puolta yötä oltiin ehditty myös saunomaan ja sitten kerittiin hyvin räjäyttämään raketit ja pommit ilmoille!! Niin sitä sitten elettiinkin jo vuotta 2009! Illalla vielä pelailtiin aliasta ja tietenkin laulettiin, kunnes joku muu kuin mää taas huomasi kellon jo käyvän aamu viittä.... huh huijaa Siihen oli hyvä lopettaa ja ottaa oikein makeat neljän tunnin yöunet....(liian vähän mulle)! Kiitokset Johannalle, Janille, Leenalle ja Anulle seurasta ja tietenkin myös lapsukaisille ja Jerelle! :)

Torstaina olikin sitten tarkoitus treenata koiria. Mun ois kyllä kannanttanut harkita pariin kertaan, että treenaanko vai en, sillä Weijon eka treeni meni ihan per*** meikäläisen takia.... ohjaaja hitaalla kuin etana ja ehkä himpun verran vaikea treeni Weijolle osaamistasokin huomioon ottaen, mutta ei se mitään. Sen treenin jälkeen ei voi kuin onnistua.... ;) Seuraavat kaksi treeniä sujuikin huomattavasti paremmin. Kiva oli myös seurata muidenkin treenejä ja onneksi muilla meni vähän enemmän treenit putkeen! =) Laittelen jotain kuvia myöhemmin, jos saan käsiini julkaisukelpoista materiaalia.... ;)

Perjantain ja lauantain treenailin Weijoa ittekseni ja tänään sitte huruttelin taas mummolaan. Weijolle tein pari treeniä. Aluksi seuraamista ruualla ja lopuksi rättileikkiä. Kanavointi onnistuu nyt parhaiten autolla ja siten, että Weijo on liikkeessä. Hauskaa oli huomata, että Weijo oli nyt rennonpana eikä niin kauheen tosissaan, joten murinat ja pöhinät oli vähäisiä. Johtuuko sitten treenien myötä tulleesta kokemuksesta/oppimisesta vai painoiko jo tiuha treenitahti pentua. No huomenna Weijo on ansainnut lepopäivänsä! On se hauska koira ja mulle ihan riittämiin työsarkaa! Johannaa pääsin taas koutsaamaan Sepon treenissä. Johanna teki Sepolla seuraamista niin, että patukka oli mulla ja oli hieno nähdä Sepon tekevän täysillä hommia Johannalle hyvässä vireessä ja patoamiset kohdillaan!!! Oikein hyvä treeni! =) Tästä taas jatketaan eteenpäin! Tästäkin päivästä lisäilen kuvia myöhemmin.

Ihanaa talven jatkoa kaikille!!

Halauksin Jenni

2205252.jpg