Ei voi olla totta, että tämäkin blogi päivittyy! Mutta totta se nyt kuitenkin on. =)

Kesälomat on melkein kaikki jo vietetty ja nyt taas keskitytään arjen askareisiin. Woiman kanssa on aloitettu uutena lajina haku, kun meikäläistä ei sitten toi metsäjälki saanut temmattua mukaansa, joten päätettiin kokeilla jotain muuta. Hakutreenejä on nyt takana n. 4 kpl. Aluksi ajattelin, että Woimasta tulisi haukkuva hakukoira, mutta suunnitelmat eivät sitten ihan toteutuneetkaan. Haukkumalla Woima ajaa itsensä liikaa agressiolle ja rohkeus pettää, joten päätettiin muutaman treenin jälkeen kokeilla siitä rullakoiraa. Hyvinhän tuo nyt on lähtenyt kulkemaan eikä ukon tarvi pingottaa. Ohjaajan täytyy vaan teroittaa päähänsä, että koska sanoo "äijä" ja koska "näytä". Tuppaa pulpahtaan suusta aina tuo "äijä". No, pääasia on kait, että tietää edes teoriassa kumpi kuuluisi sanoa... ;). Nyt pitäisi vielä panostaa tuohon palkkaukseen, koska motivaatiohan tuossakin lajissa se tärkein asia on ja siihen pystyy varmasti parhaiten vaikuttamaan panostamalla palkkaan. Senhän takia se koira niitä "äijiä" etsii, että saa siitä sitten parhaimman mahdollisen palkan. Paljon uutta opittavaa niin ohjaajalle kuin koirallekkin! Treeneistä kerron sitten lisää, kun päästään niissä vähän etiäpäin.

Kesäiltoja on aikas paljon vietetty porukoiden möksällä grillaten ja Woima on saanut sillon aina painaa "tukka hulmuten" menemään ympäri maita ja mantuja. Lisäksi se rakastaa jahdata kaikkia lentäviä öttiäisiä oli ne sitten kärpäsiä tai ampiaisia. Niin ja piipahdettiin me ystäväpariskunnan kanssa Kreetallakin Rethymnonisssa juhannuksen jälkeen! Sitä paikkaa/saarta voin kyllä suositella lämmöllä ja lämpöä kyllä riitti nytkin! Oikein onnistunut ja rentouttava loma! Woima vietti sen ajan Teiskon koirahoitolassa. Kotiuduttuaan se pääsikin heti vaahtoavaan "kylpyyn".  ;)

1779592.jpg 

Pari kertaa ollaan myös käyty veneilemässä porukalla, mutta useimmiten on noi pojat olleet ihan vaan kahdestaan järvellä. =)

1779600.jpg

Heissan taas! Koitan piakkoin kirjoittaa myös leiritarinaa FWRC:n kansallisten lajien leiriltä.