Syksy on tuonut tullessaan kauniit ruskan värit ja syksyisen tuoksun. Mikä sen ihanempaa onkaan kuin lähteä kulkemaan syksyiseen metsään karvaisten ystävien kanssa. Terveiset siis syksyisestä metsästä ,sillä juuri hetki sitten saavuimme iltalenkiltä. Weijo oli ensimmäistä kertaa metsälenkillä mukana mun ja Woiman kanssa. Siellähän se kulki niin kuin lenkkejä olisi takana jo kymmeniä. Pojat välillä kisailivat keskenään, mutta yllättävän paljon molemmat myös kulkivat omissa hajumaailmoissaan. Oli yllättävää huomata etteivät ne koko aikaa roikkuneet toisissaan kiinni. =) Pojat siis tulevat edelleenkin oikein hyvin juttuun toistensa kanssa.

1955573.jpg

1955565.jpg

1955556.jpg

Syksysn aikana Weijolle on nyt talottu noin 8 jälkeä. Jokaisen jäljen olen pyrkinyt suunnittelemaan niin, että aina mentäisiin eteenpäin ja jäljellä olisi joku merkitys. Itse olen ollut tyytyväinen Weijon jälkityöskentelyyn ja sen kehitykseen. Alla on pari kuvaa jäljeltä.

1955632.jpg 

1955638.jpg

Loppupalkalla

Viime sunnuntaina tuli myös piipahdettua Koskenpäällä kyselemässä apuja ja neuvoja niin jälkeen kuin leikittämiseenkin jatkotreenejä ajatellen. Itse sain taas ajattelemisen aihetta ja uusia vinkkejä! Kiitos niistä! Alla on kuva Weijon jäljestyksestä.

1955635.jpg

Jäljen jälkeen tsekattiin myös leikittämistä ja kuinkas ollakkaan olin leikittänyt jo Weijoa hieman liian vahvasti.... Nyt pyrin olemaan hieman heikompi ja antamaan voittoja "vähän" helpommalla.... ;)) Onhan se vielä niin pentu, pentu, pentu..... =)

Woiman kanssa olen treenannut tottista ja hakua. Tottiksessa on työnalla ollut niin estenoudot kuin liikkeestä maahanmenotkin ja viimeksi otin myös eteenlähetykseen maahanmenon. Treenit ovat menneet odotusten mukaan eli olen ollut tyytyväinen. Jotain hämärää poikittamista oli jostain syystä lipsahtanut viimeksi seuraamiseen mukaan, mutta luulenpa, että kyseessä oli vain joku palkkahässäkkä.

Hakutreenejä Woimalla on nyt takana noin 8 kappaletta. Viimeisissä treeneissä on Woimalle tehty suoria pistoja haamujen ja äänien avulla. Löydöt ovat olleet noin 50 metrissä. Woiman maastotyöskentely on parantunut treenien myötä ja näytölle poika irtoaa varsin mallikkaasti. Irtorullien kanssa ei ole ollut vielä mitään kummempia ongelmia. Rullan kanssa tuloon toivoisin Woimalle lisää vauhtia, mutta kuten kokeneemmat ovat todenneet niin sekin saattaa vahvistua vielä kokemuksen ja maalimesten myötä. Eli kun maalimies on tarpeeksi tärkeä ja koiralle muodostuu reitti selväksi kuinka sinne pääsee, niin todennäköisesti sen rullantuontikin nopeutuu. Nämä edellä mainitut sepustukset ovat siis mun mietteitä ja tekstissä voi olla joitain virheitä, koska haku on edelleenkin mulle uusi laji ja termistö on hieman hakusesssa.... ;) Seuraavassa treenissä olisi kenties hyvä ottaa eteneviä maalimiehiä ja kokeilla mielikuvia. Tuuli-ilmaisukin pitäisi ottaa työnalle. Mutta ennen seuraavaa treeniä pitää vielä kilauttaa kaverille ja kysyä kokeneempien mielipide. =))

 Alla on Woimasta muutama kuva.

1955646.jpg

Kukas siellä perässä seuraakaan..... ;)

1955644.jpg

Nyt pitää mennä ruokkiin koirat ja valmistautuun nukkumaan menoon!

Halit kaikille!

- Jenni