Terve taas kaikille ja hyvät ystävänpäivät näin jälkikäteen! Vaikka tosiasiassahan ystävänpäivä on joka päivä! Hymy

Meidän ystävänpäivä kului Vekkulantiellä koiria treenaten ja tupareita juhlien.... Jos nyt sitten kertoisin ensiksi noista treeneistä... eli lauantaina treenit aloiteltiin siinä yhden korvilla ja kaikki otti ensimmäiset kierrokset tottista. Jostain kumman syystä mut pakotettiin pukeen Johannan mahtavan ihanan upeet Tsekkoslovakian mäkimaajoukkueen edustustoppahousut, jotka on siis kerrassaan ihanat....no joo... kyseisistä toppahousuista johtuen mun blogissa ei tulla näkeen yhtäkään kuvaa Weijon tottisteluista, koska treenin tietenkin (yllytyshullu kun olen) suoritin toppahousut jalassa.... Silmänisku Ja Johanna, kyllä ne saappaat on aivan liian isot, mutta ei noi toppahousut.... No just ja jep, mutta Weijon seuraamiset meni ihan hyvin, vaikka taukoa on nyt ollut sellaiset kolme viikkoa, mutta hyvät treenit sain tehtyä ja nyt vaan taas etiäpäin!

Tokalla kierroksella otettiin puruja ja Peitsoman Jani toimi maalimiehenä. Itse olin sata varma, että Weijo on sekaisin kuin seinäkello pakollisen tauon vuoksi ja kyllähän se vähän olikin, mutta ei niin pahasti kuin mitä odotin.... Johanna oli tällä kertaa tolppaliinassa ja rytmitti Weijon haukkua liikkuen koiran kanssa eteenpäin ja minä lähinnä keskityin koiraan ja kanavoinnin tekemiseen. Weijolle tehtiin myös muutama hallintapätkä istumisen merkeissä ja kyllähän ne korvatkin sieltä päästä löyty! Hymy Alla on muutama kuva Weijon treenistä. (Maalimiehellä on jo leuka paketissa, kun malinois narttu Anni pääsi puruissa puraseen muuallekkin kuin hihaan....ups...)

 

Kanavoinnista tuli taas luntatupaan niin Johannalta kuin Janiltakin... joo joo uskotaan, että kun ohjaaja ois jämptimpi, niin koira ois paketissa.... YRITETÄÄÄÄN!! Silmänisku

Treenien jälkeen päästiin sitten aloittamaan tuparien juhliminen ja Johanna otti vastaan lahjansa. Ehkä lahjoista legendaarisimmaksi muodoistui Tiinan tuoma puhallettava aviomies "Raimo"....mitä ilta ilman Raimoa olisikaan ollut....varsin hauska kaveri ja viimesen päälle huumorimiehiä!! Nauru 

Raimon sponsoreina toimi Torstai ja Salomon.....

Yritti manageri tarjota suojatilleen hieman kossu-batteryakin, mutta Raimo taisi olla absolutisti.... vaikka illan teoista päätellen ei ois ihan heti uskonut.... mutta eihän tosimies viinaa tarvi....Cool

Tähän voi vaan todeta, että "Raimon Torstait on toivoa täynnä"..... Silmänisku

No illan aikana tuli taas tietenkin saunottua ja syötyä hyvin!! Ja edelleen SingStar rulettaa, vaikka sitä on aikas moneen kertaan lauleskeltu, mutta kyllä taas mikeistä käytiin kiihkeää taistelua!!

Tässä Janika ja Jere taitaa skapailla Sanin ja Samulin kipaleen tahdissa... "Tuhannen yötä kanssasi valvon. Yön salamoissa mertasi palvon. Tahdon rakastaa....." laulu sai kuitenkin kovan pistetaistelun yhteydessä uuden merkityksen ..... "Tuhannen yötä kanssasi valvon. Yön salamoissa mertaasi palvon. Tahdon ravustaa....."

...kisailut jatkuu Jounin ja Johannan välillä.....

Kukas siä taustalla pyrkii taas kuvattavaksi..... no sehän on RAIMO.....Kieli ulkona 

Mutta iso kiitos kaikille mukana olleille hilpeästä seurasta ja etenkin kiitos Johannalle juhlien järjestämisestä!! Tällaisia juhlia kyllä tarvitaan, vaikka seuraava päivä saattaakin kulua varikolla... Mutta onneksi edes jotkut reippaat paikkaa tilanteen treenaamalla koiria vielä seuraavanakin päivänä!

Jenni & co